ЗА НАС

От 1990 г. основната дейност на фирма „ДЕСТА“ е производство и монтаж на отоплителна техника и професионално проектиране и изграждане на висококачествени отоплителни системи. С богато портфолио от продукти – пелетни котли и камини, горивни камери с водна риза и за топъл въздух, електрически котли и такива на твърдо гориво и собствена производствена база, фирма „ДЕСТА“ е утвърдено име на пазара на отоплителни решения в България.

Нашият опит и история ни помагат да предлагаме интелигентни системи за отопление както на частните си клиенти, които трябва да осигурят топъл и уютен дом за семействата си, така и за корпоративните ни клиенти, които разчитат на нас за реализиране на комплексни и завършени отоплителни решения.

Във фирма „ДЕСТА“ знаем, че изборът на изпълнител за отоплителна система за дома, вилата или офиса е отговорно решение, което трябва да работи в дългосрочен план. Ние вярваме, че информираният избор е ценно преимущество и затова сме винаги отворени да дадем съвет, да консултираме и да превърнем дългогодишния си опит в плюс за нашите клиенти.

Проектираните и произвежданите от „ДЕСТА“ отоплителни уреди отговарят на всички европейски стандарти, те са тествани в специализирани лаборатории и за изработването им са използвани висококачествени материали.

защо да изберете нас

УТВЪРДЕНО ИМЕ НА ПАЗАРА

Фирма „ДЕСТА“ е утвърдено име на пазара на отоплителни решения в България

дългогодишен опит

Екипът ни разполага с над 25 години опит в сферата

богат избор

Нашето портфолио е богато на продукти от всякакви форми и размери

висококачествени продукти

Продуктите ни отговарят на всички европейски стандарти и са изработени от висококачествени материал

img_2047

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt